Cautare

1028 de rezultate pentru "sediu termoficare pitesti" (2.54 secunde)
Alexandru Costel Badeata (CSU Pitesti) 02:05,46 50 m fluture 1. ... CSU Pitesti (Ștefan Daniel Gheorghe, Gheorghe Cristian Tatar, Vladut Alexandru Patru, Alexandru Vasile Ancuta) 03:32,73 3. ... CSU Pitesti (Alexandra Dobrin, Adelina Elena Buzdugan, Ana Maria Adela Prioteasa, Victorita Alexa Bogdaneci) 04:02,10
PITESTI; ... NOVA ZAGORA - EDIRNE - ISTANBUL Plecare din Pitesti, parcarea Muntenia, la ora 05:00, pe traseul mai sus mentionat. ... BUCURESTI - PITESTI Mic dejun.
"In ziua de 31.01.2011, intre orele 13.30 - 16.45 la sediul unui partid politic, Filiala Arges din Pitesti, (PSD n.red.) s-a desfasurat o actiune de protest la care au participat un numar de aproximativ 350 - 400 membri si simpatizanti care si-au exprimat nemultumirile ca urmare a arestării Presedintelui Consiliului Judetean Arges, Constantin Nicolescu.
Doi oameni au murit intr-un accident care a avut loc luni noapte, pe A1 Bucuresti - Pitesti. ... In masina care transporta stupina se aflau soferul si alti doi pasageri, care se indreptau spre Pitesti cu viteza redusa, din cauza conditiilor in care trebuie transportate insectele.
Nu puteai sa intri in sediu pentru ca stateau calare pe fotoliile astea. ... Liderii PSD-ului botosanean vor incerca sa le gaseasca locuri de munca persoanelor care pierdeau vremea la sediu.
Procurorii militari craioveni si-au gasit un nou sediu, dupa ce cladirea de pe strada Paltinis, in care si-au desfasurat pana acum activitatea, a fost castigata in instanta de fostii proprietari.
Ambasada SUA la Bucuresti isi va muta activitatea in noul sediu din bulevardul Dr. Liviu Librescu, nr. 4-6, Sector 1, Bucuresti, in data de 14 septembrie.
Nu ma mai intorc in vechiul sediu "M-a sunat Sorin Oprescu sa imi arate doua sedii din care mi-a placut unul. ... Oricum nu ma mai intorc in vechiul sediu.
Din moment ce au primit de la Consiliul Local sediu nou si confortabil, membrii PD Mangalia au decis sa utilizeze imobilul si pentru locuitorii orasului.
Prefectura Calarasi cu sprijinul Ministerului de Interne face apel in anul 1894 la vestitul arhitect mehedintean Alexandru Savulescu, nimeni altul decat cel de pe ale carui planuri a fost ridicat in anul 1900 Palatul Postei din Bucuresti, actualul sediu al Muzeului National de Istorie, pentru a face planurile Palatului administrativ si judecatoresc de la Calarasi, precum si a Casei prefectului, care urma sa faca parte din acelasi ansamblu arhitectural.
Si daca ne mai poate surprinde ceva astazi, va rog sa priviti actualul sediu al Capitaniei Portului Calarasi, institutie publica multa vreme reprezentativa pentru istoria acestor meleaguri! ... - Si asa arata astazi noul sediu al Capitaniei Portului Calarasi!
Acesta si-a exprimat insa compasiunea fata de cel care a dat spargerea la acest sediu, sustinind ca "ne este mila pentru el pentru ca s-a taiat si si-a lasat pretiosul singe de derbedeu pe calorifer si pe celelalte lucruri din sediu".
Acum o saptamana, am luat decizia la nivelul Biroului Permanent Judetean sa tinem cont de recomandare si am votat o reorganizare a incaperilor din sediu care implica si evacuarea celor doua birouri ale domnilor Voicu si Buzatu.
La 7.000 de lei vechi pe metrul patrat pe luna, respectiv 84.000 de lei vechi pentru 12 metri patrati, cat masoara in medie un sediu, adica doua pachete de tigari, ar parea de neimaginat ca vreunul dintre partide sa ramana dator la RAADPFL.
Acesta este nimeni altul decat denuntatorul lui Nicolae Mischie, fost lider al PSD Gorj si cel care l-a angajat pe Clement Mocanu sa renoveze viitorul sediu al PSD, situat langa Institutia Prefectului din Targu Jiu. Prietenia Mischie - Mocanu s-a rupt, iar lucrarile la sediu au ramas nefinalizate.
Democratii galateni sustin ca au gasit cea mai buna solutie la problema constituita de lipsa unui teren bun pentru construirea unui nou sediu Muzeului de Arta Vizuala.
Liberalii doljeni au anuntat sambata excluderea din partid si din sediu a deputatului Horatiu Buzatu, fost presedinte al filialei judetene a formatiunii. ... Intr-un birou de parlamentar poate veni orice cetatean, pe cand in sediu vin doar membrii.
Fostul sediu al Organizatiei Judetene a PD Constanta, situat in strada Tudor Vladimirescu numarul 8, se va transforma in sediu pentru oamenii de afaceri, dar si pentru pensionari, sustine democratul Mircea Banias, director al Companiei Nationale Administratia Porturilor Maritime Constanta.
proiectul in derulare sau sediu de primarie Cifrele vorbesc de la sine. ... Nici vorba de programe sau de constructie de sediu.
"La MAI voi expune problema Politiei Rutiere din Constanta, care are nevoie de un sediu, iar in acest sens noi ne-am gandit la preluarea unui imobil de la Ministerul Apararii Nationale, in masura in care va fi agreat acest demers", a precizat Danut Culetu.
google-analytics.com